Zazou :(

Vrijdag 26 november hebben we veel en veel te vroeg afscheid moeten nemen van Zazou.
Sinds korte tijd was Zazou uit één neusgat wat meer aan het snotteren. Eind oktober hebben we bij de specialist een CT-scan en rhinoscopie laten maken, in de verwachting dat er een hele dure grasspriet uit haar neus gehaald zou worden.
Vol ongeloof hebben we de uitslag van de CT-scan aangehoord: een groot ruimte innemend proces in de neusholte met botoplossing en vermoedelijke uitzaaiingen naar de lymfeklieren.
 Met medicatie hebben we geprobeerd Zazou zo comfortabel mogelijk te houden en we hebben de afgelopen twee weken van onze vakantie zoveel mogelijk tijd doorgebracht met Zazou. Gisteren ging het echt niet meer, en hebben we de verschrikkelijk moeilijke keuze moeten maken om Zazou in te laten slapen. Ze is omringd door haar familie ingeslapen. Toeter en Fable, haar dochter Flux en haar kleindochter Dots, Alphons & ik zullen haar vreselijk missen.
We hebben haar, nadat de katten vannacht rustig afscheid hebben kunnen nemen, vanmorgen in de sneeuw in de tuin begraven bij haar favoriete klimboom.