Wereldshow Houten 2015

Vandaag naar de super gezellige wereldshow in Houten geweest. Het begon vanmorgen vroeg met in de rij staan voor de veterinaire keuring, en ik ben net (20:00) pas thuis dus het was een lange dag, maar wel heel erg leuk! Wat een boel katten (911 geloof ik!) en leuk om de afdeling vogels & bijzondere dieren van faculteit Utrecht weer bij de veterinaire keuring te zien.
Ook super veel prachtige standjes met alles wat je voor je katten wil hebben, erg leuk.
Er waren nog 2 andere fijne Egyptische Mau catteries  (in totaal 5 Mau’s!) dus we hebben eindelijk weer eens bij kunnen praten. En leuk om stippeltjes-soortgenoten van Zazou te zien.
Het keuren ging heel goed, Zazou heeft deze keer de andere Mau dames verslagen en mocht meedingen voor Best in Show. We zijn het helaas niet geworden, maar met zo’n competitie kan ik daar mee leven haha.
IMG-20150125-WA0013
En we hebben ons certificaat gehaald dus we zijn onderweg naar Groot Internationaal Kampioen.
Fijn was ook dat mijn zusje en partner best lang zijn geweest, daardoor kon ik zelf ook een beetje rondkijken en heeft Zazou daar lekker op schoot en op de arm kunnen slapen. Met maar één kat heb je toch een vrij klein kooitje. En na een halve dag op de kooi en door enorm veel mensen geaaid te zijn was zelfs Zazou het even zat. 
 Plus ik heb weer eens wat foto’s van tijdens de show. (dat is alleen anders toch lastig)
Op naar de volgende twee shows in Turnhout en Eindhoven!

20150125_184039

Zo, het lintje is binnen, gaan we nu weer naar huis? 🙂