TICA show Swanley

Dit weekend  was het dan eindelijk zover: de eerste show van Iridium Soul Flux, nu 4.5 maand oud! Voor deze show zijn we helemaal naar Swanley, UK gereisd met de auto en de veerboot.
TICA shows werken met ringen. In de allbreed ringen doen zowel de kort als de langharen mee. In de specialty ringen alleen de kortharen. In totaal is Flux dit weekend 6 keer op de eerst plek gekomen! Daarnaast hebben we in 11 van de 12 finales gestaan en nu dus een heel lint vol met finaleplaats-stickers en een tas vol zakken brokjes.

2016-08-20 10.02.16

Pascal Remy (allbreed) 1st + (specialty) 1st
Delsa Rudge (specialty) 1st + (specialty) 1st
Jane Allen (allbreed) 2nd + (specialty) 1st
Irene van Belzen (allbreed) 3rd + (specialty) 3rd
Brigitte Berthelon (allbreed) 9th + (specialty) 1st
Pascale Porthelas (allbreed) 10th
Video: eerst worden alle katten in een ring geplaatst en één voor één door de jury uit hun hokje gehaald en beoordeeld. Als het heel goed is gegaan, wordt je teruggeroepen voor de finale. En dan langzaam aftellen wie er eerst wordt, ze beginnen natuurlijk bij de laatste plaats. In de video is Flux eerste geworden, in totaal is ze zondag 4x 1e geworden.

Ik ben helemaal gelukkig en Flux vind het allemaal prima als ze maar zoveel mogelijk op schoot kan liggen, lekker bij me mag liggen in de hotelkamer, af en toe flink mag spelen met haar veer en ze is vast blij met de brokjes die ze gewonnen heeft straks, die ik bij d eerste finale nog bijna vergeten was omdat ik zo blij was met mijn best kat!