TICA show Halle

Dit weekend was een weekend van ups en downs. We gingen zaterdagochtend weer er vroeg op pad naar de gecombineerde TICA/traditionele show in Halle (onder Brussel). Allebei de katten mee, want dat is toch gezelliger in het hotel voor ze bij zo’n tweedaagse show en Toeter hoefde dan alleen maar aan de traditionele show mee te doen want die vindt TICA shows maar eng haha. Al die gemene enge bengalen om je heen in zo’n hokje, doodenge katten zijn dat. (hij heeft geloof ik nog steeds niet door dat hij er zelf ook eentje is)

De eerste dag ging super: een 10e plek van de 54 katten bij de Franse Pascale Portelas was natuurlijk super!

Op tafel bij Pascale Portelas (FR)

Op tafel bij Pascale Portelas (FR)

De tweede dag zaten er geen TICA finales in, maar wel veel punten gescoord. Traditioneel ging het echter super goed: een CACIB gehaald en een nominatie voor Best In Show van de Spaanse Eduardo Borras!
Dat betekent dat zowel Toeter als Zazou zich nu Internationaal Kampioen mogen noemen! (nouja, Toeter Internationaal Premior dan, omdat ie twee onderdeeltjes mist maar dat zullen we hem maar niet vertellen)

2014-12-13 22.03.57

Samen in het hotel

Er waren ook zeker wat minpuntjes: de organisatie was weer erg chaotisch, de nummers werden alleen in het Frans omgeroepen waardoor we bijna onze nominatie misten want ik weet niet wat 1081 in het Frans is, er zat een hond vastgebonden aan de tafel van de keurmeester waar Zazou enorm van schrok en als klapper is er iemand achteruit op onze geparkeerde auto ingereden met een grote deuk in de deur tot gevolg.
Ik ga gauw de kampioenslintjes aanvragen, dan zijn de minpuntjes vast gauw weer vergeten, en me inschrijven voor de Neocat show in Houten, lekker in ons vertrouwde Nederland haha.

2014-12-14 13.46.12

Toeter ligt charmant in zijn showkooi 😛