TICA EN Regional Show Asperen

De Europe North Regional show. En dat in Nederland! Daar moest ik natuurlijk heen samen met Fable. De eerste dag mocht Flux ook gezellig mee als gezelschap voor Fable, daarna moest Fable het alleen met mij als gezelschap doen (en een bakje roomkaas..het beste gezelschap volgens Fable)
In totaal waren er 200 katten en 9 verschillende keurmeesters uit de hele wereld, heel veel competitie dus en een lastige show om finales te halen. Vrijdagavond was erg gezellig met de pyjama party en het door iedereen meegenomen eten en ook zaterdag en zondag was de sfeer super. Gezellige mensen en super strakke organisatie zoals ik gewend ben op deze fijne show.

De resultaten:

Ptiprince Iridium Fable:

4e in de specialty ring op vrijdag
6e in de specialty ring op zaterdag
5e in de specialty ring op zondag
Ennn op zondag ook nog een 4e allbreed plek!!!

Als ik goed geteld heb (en ik hoop heel erg dat ik goed geteld heb!!!) heeft Fable hiermee genoeg punten én finales om TICA Grand Champion te worden! En dat in maar 1.5 show 😍😍

De komende weken staan er eventjes geen shows gepland en gaan we rustig aftellen naar de bevalling van Zazou half december!