Shows Neocat & BCF

Een tijd geleden dachten we al te mogen melden dat Flux Wereldkampioen was geworden na de show in Kalkar, Duitsland. Helaas werd door de Nederlandse verenigingen besloten dat de show in Kalkar niet telde als Wereldshow en moesten we dus op een andere manier onze punten verzamelen: zes punten bij zes verschillende keurmeesters in drie verschillende landen.
De punten in Duitsland hadden we alvast binnen, als ook een punt in Nederland en België.
Bij de Neocat show twee weken geleden op 29 januari hebben we het vijfde punt gescoord. Voor Fable was dit tevens zijn laatste punt om Groot Europees Kampioen te worden.🥳Daarnaast waren Flux en Fable genomineerd voor Best in Show en heeft Fable de Best in Show gewonnen. 🏆

Fable voor de Best in Show

Het laatste puntje om Wereldkampioen te worden moest vandaag in Laakdal, België bij de BCF gewonnen worden. Na dit vertelt te hebben aan de keurmeester en na meerdere hoofdbutsen en likjes voor de keurmeester van Flux (ik denk niet dat ik de keurmeester hoofdbutsen mag geven) was de keurmeester snel te overtuigen:
Flux heeft eindelijk haar Wereldtitel!
Flux heeft haar laatste show gespendeerd óp haar sturdi zodat zoveel mogelijk mensen haar konden bewonderen, heeft heel veel hoofdbutsen uitgedeeld aan de bezoekers en cosma snackies gescoord en werd bij vertrek zelfs uitgezwaaid door haar eigen fanclub. 🥰
Gelukkig zijn Fable & Flux nu weer thuis, ze kunnen immers hun ”kinderen” Dots, Dino en Eenhoorn (zie foto) niet te lang alleen laten:
In het filmpje Fable die kennismaakt (beetje hardhandig) met een nieuw lid voor de knuffelfamilie die Flux altijd door het hele huis sleept (mits de groene slang geadopteerd wordt natuurlijk, je weet het nooit)