Show Turnhout 8 februari

Vandaag alwéér vroeg op voor een kattenshow, om kwart over zes op zondag ging de wekker. Op dat moment denk je natuurlijk even: waarom doen we dit ook alweer? Maar eenmaal op de show is het natuurlijk altijd weer erg gezellig.
In Turnhout aangekomen stonden we daar met zes auto’s op de plek die onze TomTom aangaf…maar geen showhal te bekennen. En nog stikdonker natuurlijk. Gelukkig waren er meer mensen rondjes aan het rijden. Dus iemand bellen waar de hal nou toch kon zijn, en wij met z’n allen er achteraan en nog vier keer verdwalen natuurlijk. Maar, uiteindelijk toch gevonden in een zijstraatje en nog mooi op tijd ook gelukkig.
Toen de kooi ingericht…en Zazou vervolgens natuurlijk de rest van de dag op schoot of bovenop de kooi gehad om het bezoek te entertainen. (maar in ieder geval niet er in, dat is voor saaie katten denkt ze)

uitslover!

uitslover!

Ze heeft weer heeel veel snoepjes en brokjes gehad, is weer heel vaak gefotografeerd met prachtige camera’s en heeft zelfs met iemand gefacetimed omdat iedereen toch altijd verbaasd is hoe braaf ze op haar kooi kan zitten/liggen/rollen. Wel bijna de beker van de buren gestolen want die had een mooi ritselend gedeelte, maar goed.
We hadden ook een hele leuke keurmeester die eens even met het boekje erbij ging nalopen samen met een keurmeester in opleiding wat nou eigenlijk de kenmerken van een Mau zijn. Helaas is alles op het keurrapport in onleesbaar Frans…maar goed!
We hebben ons buitenlandse punt op weg naar Groot Internationaal Kampioen (CAGCI) nu gehaald en daarnaast zijn we alweer genomineerd voor Best in Show!!
Deze keer wat minder foto’s want ik had geen fijne fotografen bij me zoals vorige keer, ik moest toch een beetje oppassen dat ze niet ervandoor ging naar de broodjestent met knakworstjes recht tegenover onze kooi.
De volgende show zal 1 maart in Eindhoven zijn, dan gaat Alphons voor mij want ik heb dan zelf weekenddienst. Maar Eindhoven, dat is zo dichtbij dat ik vast nog wel even langs kan gaan.
Het volgende nestje kittens is gepland voor dit najaar.

Samen met Toeter lekker slapen thuis

Samen met Toeter lekker slapen thuis