Show Kleve 22 juli

Lang lang geleden ben ik voor het eerst wezen kijken naar Egyptische Mau’s op een kattenshow in Kleve, Duitsland. Nu, vele jaren later, ben ik vandaag op diezelfde plek voor een kattenshow met mijn eigen Mau’s Fable en Fluxje. In een fijne koele hal gelukkig want het is buiten nog steeds zo warm.

Resultaten:
-Iridium Soul Flux heeft haar 3e CAGCIB gehaald en is daarmee Groot Internationaal Kampioen!

-Ptiprince Iridium Fable heeft zijn allereerste CAC gehaald op weg naar kampioen, heeft de Rassesieger gewonnen en daarnaast een nominatie voor Best in Show maar helaas verloren van een mooie kat die uiteindelijk Best of Best werd 

’s Avonds hebben de katten in de afkoelende tuin nog fijn tikkertje gespeeld en vlinders gepest. Foto van gistermiddag toen ze siësta aan het houden waren & foto van Zazou die tijdens de show alleen thuis siësta moest houden met Alphons.

De volgende show is in 4 en 5 augustus in Neuss/Holzheim bij Düsseldorf in de buurt, een ‘zeldzame rassen’ show. –> update, deze show gaat ook al niet door. Mogelijk gaan we naar de show in Oss als we daar mogen showen. (dat is een Fife show)

Hopelijk ook binnenkort kittens…maar geloof ik vinden de dames het momenteel nog iets te warm om eens krols te worden haha.