Show in Sint-Niklaas, België

Ergens in Fables hoofd zit een klein klokje. Elke avond rond 22:15 gaat dat af en is het tijd om heerlijk op schoot te liggen op de bank. Af en toe even naast me op de bank om af te koelen en daarna gauw weer opnieuw gaan liggen als een klein rond bolletje. Gisteravond gaf dat klokje kortsluiting want er zat helemaal niemand op de bank. Gelukkig konden er nog enige draadjes contact maken (heel veel meer is er ook niet aanwezig als ze nog jong zijn volgens mij 😉 ) en het alternatief was snel gevonden: de baas lag al op bed! Ook een prima plek om op schoot te liggen gelukkig.
Na een paar uur waren de draadjes in de hersenen weer helemaal uitgerust en klaar om net voor zonsopgang eens buiten in de tuin te gaan kijken of er nog libelles waren (dat libelles ’s nachts niet vliegen komt niet echt in Fable op) om te eten of misschien een muis. Maar alweer iets geks: de baas was al wakker! Buiten spelen moest helaas even ingekort worden en samen met Flux moest Fable (inclusief de verzamelde modder uit de tuin ) in de grote reisbench mee naar Sint-Niklaas voor weer zo’n evenement waarbij je de hele dag saai ligt te slapen. En ze hebben daar dus ook geen libelles of vlinders of muizen. Gelukkig hebben ze er wel blikjes vlees, dat maakt veel goed. Maar nadat Fable Flux’ vlees vrolijk had afgepakt is Flux lekker de rest van de middag bovenop zijn slaapzak gaan liggen. Net goed!

De resultaten:
Iridium Soul Flux: CACE, onderweg naar Europees Kampioen én Best in Colour (soort best in variety) + nominatie Best in Show

Ptiprince Iridium Fable: CACIB, onderweg naar Internationaal Kampioen, Best in Show én Best of Best!!!

De show was goed georganiseerd, in een mooie hal met fijn daglicht en het gewonnen kleed met daarop geborduurde muizen die piepen als je er op mept is een doorslaand succes!

Over twee weken zijn we aanwezig op de Neocat show met Flux & Fable.

p.s.: No cats where harmed in making the above photograph 😉 -Flux