Show Eindhoven

Een thuiswedstrijd: vandaag naar de NLKV show in Eindhoven geweest. En heel efficiënt: naast showen met eigen katten (Flux en Fable) mocht ik ook ’s ochtends de dierenarts keuring doen. Hoewel ik wel wat vroeg op moest (niet echt mijn ding ) was het heel leuk om al die verschillende katten van dichtbij te mogen bekijken.

De resultaten:

Flux heeft weer een nieuwe CACGE onderweg naar Groot Europees Kampioen.
Fable heeft zijn 1e CACE onderweg naar Europees kampioen én is Best in Variëteit geworden + een nominatie voor Best in Show.

Ook mooi: de show was lekker vroeg klaar dus bij thuiskomst konden de katten nog lekker even van de zon genieten. Op de foto Flux & Fable. Flux lag, voordat ze opkeek, lekker in Fable’s schaduw. Toch handig, zo’n fijn katervriendje.  

En *spoiler alert* het zou heel goed kunnen dat we in april twéé nestjes kittens gaan hebben! Maar deze keer durf ik niet te vroeg iets te zeggen, dus daarover over iets meer dan twee weken meer nieuws en dan gaat er ook een mailtje uit naar iedereen op de wachtlijst. Spannend! Fable heeft in ieder geval goed zijn best gedaan.