Show ECA 13 januari

Showtime! Op naar de eerste show van het jaar: de European Cat Association show in Westerlo. Wat gelijk opvalt: vorig jaar heb ik echt bijna alle Belgische plaatjes vanaf de snelweg tot Westerlo uitgebreid mogen bekijken maar deze keer gaat de route grotendeels over een 70 kilometer/uur weg en ben ik er met een dik uur al! Helaas te laat om nog een fatsoenlijk parkeerplekje te vinden….zeker een kilometer van de hal af moet ik mijn auto parkeren en dan lopen met alle kattenzooi. Want ik kan best efficiënt inpakken maar omdat ik vorige keer net naast de hal stond heb ik dat dus totaal niet gedaan. Pfffff.

De showhal is wel lekker warm, dat is een groot pluspunt (behalve als je dus net een heel eind naar de auto hebt gesnelwandeld maar goed) En naast kattenspulletjes kun je zelfs Tupperware kopen 😂

Flux en Fable mochten gezellig mee. Fable was helaas ondanks de deze keer redelijk rechte weg een beetje misselijk geweest en had hierbij niet de beschikbare kattenbak geraakt maar Flux…. De dag begon niet al te geweldig. Gelukkig zijn katten prima af te vegen en de Mau’s hebben verder geen speciale ‘grooming’ nodig dus even poetsen en probleem opgelost.

De resultaten:
Iridium Soul Flux heeft haar eerste certificaat richting Groot Europees Kampioen binnen. De laatste klasse voordat ze naar de wereldkampioen klasse mag. (maar dat duurt nog wel even)
Ze is daarnaast Best in Show én Best of Best geworden!

Ptiprince Iridium Fable heeft zijn 2e certificaat voor Groot Internationaal Kampioen binnen, hopelijk over twee weken in Houten zijn laatste certificaat voor deze klasse. (omdat we nu één buitenlands certificaat hebben, heeft hij er maar 3 nodig ipv 4)
Fable is daarnaast Best in Show geworden

Ondertussen weer fijn veilig thuis en de katten zijn buiten in de regen aan het spelen. Rare beesten 😁
Over 2 weken is het alweer tijd voor de wereldshow van Neocat! Daar mogen Flux & Fable ook mee naar toe.

Fable

Flux & Zazou