Show 1 maart NLKV Eindhoven

Vandaag had (en heb nog steeds) ik eigenlijk dienst. Maar een show op 15 minuten rijden…dat is wel heel lekker dichtbij. En de Nederlandse Langhaar Katten Vereniging (NLKV) heeft ook wel heel gezellige shows. Dus heel aardig aan vriendlief gevraagd of die misschien mee wilde zodat ik toch gewoon bereikbaar kon zijn voor spoedgevallen, maar ook een kansje had op mijn laatste certificaat voor een nieuwe titel.

2015-03-01 15.43.47

Niemand heeft zitplaats maar Zazou heeft een stoel gekaapt!

Dus deze keer samen vroeg op (maar niet zo vroeg als soms!) en naar de Genderbeemd in Eindhoven gereden. Ik in de rij voor de veterinaire keuring, Alphons alvast het hokje klaarmaken. Kon Zazou er na de keuring zo in. (maar natuurlijk heeft ze weer 90% van de tijd op de kooi of op schoot gezeten) Mensen beginnen Zazou zelfs al te herkennen als ‘die kat die altijd op zijn kooi ligt te slapen en graag snoepjes krijgt van alle bezoekers.’

Bij binnenkomst kregen we ook nog een kattenbakje, wat kattengrind en een leuk pakketje met cadeautjes! En er stond een prachtig bloemetje op de kooi, heel vrolijk.

Bij Dhr. Heyninck op tafel. Op het keurrapport staat dat ze van snoepjes houdt. Heel vreemd!

Bij Dhr. Heyninck op tafel. Op het keurrapport staat dat ze van snoepjes houdt. Heel vreemd!

Door de dag heen ben ik toch af en toe gebeld, en er kwamen nog wat mensen langs dus het voelde een beetje chaotisch. We zijn uiteindelijk in de ringkeuring 5e van de 18 geworden, de keurmeester vond Zazou erg mooi. Daarna moesten we wel gelijk naar de normale keuring, en de ringkeuring duurde echt lang dus in totaal zijn we misschien wel een uur aan het lopen geweest. Het is maar goed dat het zo’n lieve kat is. Uiteindelijk zijn we nog 2x teruggeroepen maar deze keer geen nominatie voor Best in Show gekregen. Maar, het belangrijkste: wel ons laatste puntje gepakt dus Zazou is nu:

Groot Internationaal Kampioen Emaution’s Iridium Zazou

Goed hè! Als ons lint binnen is, post ik een foto! Nu 4 daagjes bijkomen en dan op reis naar Swanley, UK. Dat wordt nog een heel avontuur!