Open dag & TICA Machelen

Vorige week was het natuurlijk dierendag. Voor Toeter en Zazou een beetje een gekke dierendag want die mochten allebei mee naar de open dag van de dierenartsenpraktijk waar ik werk. Om te laten zien hoeveel verschillende kattenrassen er eigenlijk zijn, samen met een Brits Korthaar, Brits Langhaar en een Ragdoll. Zazou vond het natuurlijk helemaal geweldig. Ze mocht van alle kinderen een snoepje hebben en zelfs met wel 10 kinderen om zich heen laat ze het zich allemaal gebeuren, heerlijk al die aandacht. Gekke kat!
’s Avonds is ze dan ook helemaal niet moe, nee hoor, toen ik zelf heel laat thuis kwam was ze nog steeds in de tuin op muizenjacht. (een lastige bezigheid, want die muizen in dat afgezette stuk tuin beginnen toch langzaam in aantal af te nemen haha)

Dit weekend stond er iets anders op het programma: de TICA show in Machelen. (België, bij Brussel) Zazou was heel lief en ’s avonds hebben we samen lekker in een hotelletje geslapen.
We hebben weer 700 punten erbij en zijn langzaam onderweg naar Grand Champion hoop ik! Over een paar weken gaan we naar de TICA show in Asperen.

DSC04934

Net voor de show Zazou een keer gewassen, Toeter helpt mee droog worden 🙂

Daarnaast zijn we geïnterviewd door Ring TV België dus ik hoop dat we vanavond in de uitzending komen! Zo ja, dan post ik nog even een linkje hier natuurlijk.
Update:  http://www.ringtv.be/video/internationale-kattenshow-machelen

2014-10-12 13.16.26

Zazou in de ring bij Irene van Belzen (NL)