NKFV Kat-Expo in Oss

Vandaag zijn Zazou en ik naar de kattenshow in Oss geweest. Echt een thuiswedstrijd in vergelijking met de shows die soms bijna in Frankrijk zijn (nog geen 25min rijden van huis) en strategisch heel handig voor het halen van de volgende titel.

De dag begon goed want ik heb met een lootje een hele mooie kleine palmboom-paal gewonnen in de raffle! Omdat Zazou vandaag alleen was had ik best een heel klein showkooitje (bij TICA mag je altijd je eigen kooi meenemen, maar hier niet).  Maar niet getreurd, Zazou heeft er misschien 30 minuten in gezeten en de rest van de dag op schoot of in haar nieuwe paal gelegen. Er kwamen zelfs meerdere mensen even kijken wat die gekke kat daar deed en of het wel een echte levende kat was.
Ik blijft me er van bewust dat het toch wel uitzonderlijk is zo’n lief beestje te hebben die elke keer blijft genieten van de aandacht op shows (en de blokjes kaas, pepernoten en chips die ze te pakken krijgt haha)2014-11-02 11.13.03

2014-11-02 15.04.23

Zazou in de gewonnen krabpaal

 

 

 

Rond 13:00 waren we aan de beurt bij de keurmeester. Dit keer een bekende allbreed  keurmeester  (Janny Geelen). Zazou deed het weer prima, maar ging wel languit over het keurformulier heen liggen natuurlijk haha.

2014-11-02 13.07.30

Op de keurtafel jezelf even wassen terwijl je op het formulier ligt

Uiteindelijk een goed resultaat: de 2e CACIB en een prachtig keurrapport!
Nog één CACIB en we zijn Internationaal Kampioen 🙂
Over 2 weken gaan we naar de TICA show van Asperen.