Nestje Zazou & Flux 2017

Op 30 augustus 2017 zijn er uit de combinatie Iridium Soul Flux x Yamir Ojos del Salado zes prachtige kittens geboren. Vier silver spotted en twee smoke kittens en vier katertjes (waarvan één smoke) en twee poesjes (waarvan één smoke). 

Op 14 september 2017 zijn er uit de combinatie Emaution’s Iridium Zazou x Ptiprince John Travolta of Ermelinde twee silver spotted poesjes geboren. 

De komende weken zullen we hopelijk zien dat ze voorspoedig groeien. Op de pagina ‘foto’s’ staat voor iedere kitten een album met daarin foto’s. 

 

 

Zazou is begin juli op visite geweest bij Ptiprince John Travolta, een prachtige en erg lieve silver spotted kater. Hopelijk mogen we in september een nestje kittens verwelkomen. We verwachten silver spotted kittens. 

Update: ook Zazou is (op de echo bevestigd) drachtig!

De moeder: Europees Kampioen en Double Grand Champion Emaution’s Iridium Zazou, getest op PK-def, FIV, FeLV en HCM. Zazou komt uit Amerikaanse lijnen. Zazou is een hele lieve poes, ligt de hele avond op mijn schoot en is een super goede moeder. 

Emaution’s Iridium Zazou

De vader: Kampioen Ptiprince John Travolta is een prachtige kater met veel contrast en is ook erg lief en mensgericht. Deze kater mag eigenlijk geen buitendekkingen geven, maar speciaal voor Zazou hebben we toestemming gekregen van de fokker van John uit Oekraïne. 

Ptiprince John Travolta


Flux is begin juli op visite geweest bij Yamir Ojos del Salado, een mooie silver spotted kater. We hopen begin september kittens te mogen verwelkomen! We verwachten silver spotted kittens, heel eventueel zou een smoke kitten geboren kunnen worden.

Update:  Flux is inderdaad drachtig! Op de echo zijn (onder voorbehoud) vier kittens gezien van op 19 juli 1.6 cm lang. 

De moeder: Quadruple Grand Champion Iridium Soul Flux is getest op PK-def, FIV en FeLV. Flux komt uit een combinatie van Amerikaanse en Russische lijnen en is bij mij thuis geboren. Op shows heeft ze het dit jaar geweldig gedaan en als het goed is behaald ze dit jaar aan het einde van het showseizoen ook haar ‘Regional Winner’ titel door in de top 25 van alle kittens van Europa/Rusland te eindigen. Daarnaast is Flux, eigenlijk het meest belangrijke natuurlijk, een super lieve poes met een geweldig karakter.

Iridium Soul Flux

De vader: Kampioen Yamir Ojos del Salado is getest op PK-def, FIV en FeLV. Yamir komt uit Engels/Amerikaanse lijnen en over twaalf generaties is er slechts 7.8% overeenkomst tussen de lijnen van Flux & Yamir. (laag inteeltpercentage)

Yamir Ojos del Salado