Neocat Wereldshow

Zondag 29 januari. Vandaag is Zazou vier geworden! De afgelopen keren op show naar Parijs en Chartres mocht ze niet mee. Dan had ik de spulletjes netjes ingepakt, en nam ik alleen kleine Flux mee. Onbegrijpelijk!
Gister waren we in de garage de auto in aan het laden en stond de grote bench al klaar op de achterbank. De bench was direct gevuld met Flux en Zazou, ze waren er al helemaal klaar voor! Na uitleg dat de show toch echt pas zondag was, iedereen weer binnen gekregen. Maar vanmorgen hoefde ik de garagedeur maar te openen of ze kwamen uit de tuin aanrennen. En Zazou mocht ook mee, ze is immers jarig en niets leuker dan een kattenshow. (rare kat)
Op de show hebben zowel Zazou als Flux zich van hun beste stipjeskant (onder en boven) laten zien aan al het bezoek van omstebeurt bovenop hun hok.

Resultaten:
Emaution’s Iridium Zazou heeft weer een certificaat op weg naar de titel groot europees kampioen én als speciaal verjaardagscadeautje is ze ook genomineerd voor de best in show volwassen poezen. (maar niet geworden)

Iridium Soul Flux is best in variëteit geworden (beste van de 5 Egyptische Mau’s die er waren) en Best in Show! De grote beker was stom want die was niet eetbaar maar de gewonnen kittenbrokjes zagen er prima uit volgens Flux.

Op naar de volgende succesvolle shows, over een paar weekjes in Fijnaart en eind februari in Holzminden, Duitsland.