Neocat show in Hoevelaken

 Bij Hoevelaken linksaf! En rechtsaf en nog een paar keer linksaf…

Vandaag de Neocat show in Hoevelaken, dus door soms stukjes echt dichte mist in de vroege ochtend weer op pad met Flux en Fable.

Bij aankomst de kooi netjes ingericht zodat ze fijn ‘opgestaan plaats vergaan’ konden spelen met hun roze slaapzak en nog gauw wat natvoer gekocht want dat was ik vergeten en Fable vind dat hij daar wel echt recht op heeft. Met grote happen werd de kip/pompoen opgegeten, het bakje ging bijna mee naar binnen. Daarna zat Fables hoofd compleet onder de spetters maar gelukkig zijn katten helemaal zelfreinigend.

Rond 12 uur waren we aan de beurt voor de keuring. Nou ja, we werden opgeroepen. Eenmaal bij de keurmeester mochten we weer terug want we waren toch niet aan de beurt. Vervolgens werd Flux gekeurd maar daarna was het opnieuw geduld hebben voor Fable want toen was het net pauzetijd. Ook de Best in Show verkiezing verliep rommelig, anders dan ik gewend ben van deze organisatie.

De resultaten:

Iridium Soul Flux: CACE + nominatie best in show (en hiermee twee andere mooie Mau dames verslagen)

Ptiprince Iridium Fable: CACIB + nominatie best in show, in de herstemming helaas verloren. Fable is nu op 11 maanden leeftijd al Internationaal Kampioen! 😎

Foto’s van Fable vorige week tijdens de kattenshow door studio Lynx:

Volgende week zondag 7 oktober nog de show in Wassenaar van de NRKV voor Flux’ laatste puntje voor Europees Kampioen 🙂 Nog geen kitten-nieuws, hopelijk binnenkort!