Neocat show 2016 Houten

Vandaag was dan weer de enorm leuke, gezellige, drukke en goed bezochte Wereldshow in Houten. Weer bijna 900 katten, maar toen we zo rond 8 uur aankwamen hoefden we gelukkig niet buiten in de motregen te wachten op de veterinaire keuring. Binnen was het wel even aanschuiven in de rij, maar zolang het droog is, is dat natuurlijk geen probleem.

IMG-20160124-WA0019

Op het podium voor de Best in Variëteit!

De hal was weer helemaal gevuld met katten én alle kattenspulletjes die je maar kan verzinnen, echt heerlijk zoveel kattendingen. Zazou (en Toeter thuis natuurlijk) hebben dan ook een mooi nieuw speeltje gekregen gevuld met catnip en een leuke nieuwe hengel…niet dat het huis niet al compleet vol ligt met hengels maarja.

Zoals gebruikelijk heeft Zazou de hele dag op de kooi gelegen en bezoekers vermaakt, ik denk dat de meeste fotografen die geweest zijn, Zazou nu op hun sd-kaartje hebben staan haha!
Gelukkig vonden niet alleen de bezoekers Zazou mooi, maar hebben we weer een Best in Variëteit gehaald. Er waren vandaag 2 andere Egyptische Mau’s (waarvan één pas 6 mnd) aanwezig dus we hadden wel competitie maar we gingen mooi naar huis met een beker en het volgende punt voor ons Groot Internationaal Europees kampioenschap! (op de foto hieronder staat Zazou met haar beker…niet dat ze gemerkt heeft dat ze die kwamen brengen want ze sliep gewoon lekker door)

2016-01-24 14.28.07

Zazou ligt na een lange dag heerlijk te maffen op haar kooi en mijn zusje die gezellig mee was laat het BIV certificaat zien 🙂

Ander goed nieuws: 2.5 week geleden was Zazou eindelijk krols. De eerstvolgende keer dat ze goed krols wordt (hopelijk binnen 1-2 weken) gaan we dus in de auto stappen en op weg naar Zuid-Frankrijk waar een hele mooie kater samen met Zazou hopelijk voor heel veel kleine zwart-grijze stipjeskatten gaan zorgen!