December-update

Even wat korte updates/weetjes:

  • Momenteel staat Flux op de eerste plek voor de Neocat-kat competitie, een competitie tussen alle leeftijden katten van alle Neocat-leden waarbij alle punten in traditionele (dus niet TICA) shows meetellen. Flux weet daar natuurlijk helemaal niets van en slaapt momenteel heerlijk samen met mama Zazou op de bank.

Toeter, Flux & Zazou

  • De planning is om volgend jaar rond april Zazou weer te laten dekken voor een volgend nestje. Als Flux tegen die tijd al te vaak krols wordt, en ze is een jaar oud, laten we haar waarschijnlijk ook dekken. (je mag hier niet te lang mee wachten vanwege het risico op baarmoederontsteking) Bij eventuele interesse in een kitten mag je altijd contact opnemen, ik heb wel een wachtlijst en het wordt dus pas volgend jaar 🙂

    Zazou

    De Showplanning:
    14 en 15 januari gaan we naar de Paris Animal Expo, een hele grote reptielen, honden én kattenshow met TICA en traditionele keuringen. Er komen minimaal 7 andere Egyptische Mau’s (dat is heel veel voor dit ras) dus dat wordt heel gezellig en een spannende show. 

    29 januari staan we op de Neocat Wereldshow in Houten met Flux en Zazou. Je bent altijd welkom om kennis te komen maken met dit mooie ras. En dan als laatste: