Laatste show van het seizoen

Dit weekend een gecombineerde tica en traditionele show in Wavre, bij Brussel in de buurt.
Onderweg naar Wavre vraag ik me weer twee dingen af: zijn er echt altijd wegwerkzaamheden bij Antwerpen? (het antwoord is denk ik ja)
En regent het altijd rond Antwerpen? (of alleen als ik er ben haha)

De show was in een hal met een kantine die zo in een jaren 50 show zou passen. En gelukkig had ik voor twee dagen kleding bij me zodat ik alles tegelijk aan kon trekken want het was echt super koud in de hal!!! Zelfs Flux heeft onder een fleecedekentje liggen slapen en vond de tica showkooien veel te koud aan haar voetjes. Gelukkig heeft ze het wel heel goed gedaan.

Lekker warm in de hotelkamer

De resultaten:

In de traditionele show heeft Flux twee CAC certificaten gehaald, dus nu ik kan de kampioenstitel aanvragen!
Daarnaast zijn we op zaterdag Best in Show geworden. Op zondag zijn we weer Best in Show geworden.

In de TICA show hebben we in totaal 6 (!!) finales gehaald en dat maakt Flux Quadruple Grand Champion! En dat terwijl ze woensdag pas 1 jaar is geworden. Op de foto van het lintje kan je zien welke finales.

2x Best in Show traditioneel en 6 finales

Nu weer heerlijk (warm) thuis. Deze show was voorlopig de laatste show van dit seizoen, nu is het even wachten tot de dames krols worden en dan mogen ze één voor één op bezoek bij een leuke kater zodat we hopelijk binnenkort een huis vol kittens hebben!

Op de foto: Zazou & Flux in de wasbak zodat ik ’s ochtends mijn tanden niet kan poetsen.