Kittens Zazou!

Donderdagavond 14 september was het zo ver: waar Zazou tot die tijd alleen bij de kittens van Flux aanwezig was als rustig spinnende bewaking net buiten hun slaapplek, werden de kittens nu een stuk interessanter. Ze moesten eens goed gewassen worden en ook Zazou´s ‘kitten’ Flux kreeg een fijne wasbeurt. En na even de kast te inspecteren (de plek waar vorige keer de kittens geboren moesten worden van Zazou) werd toch al snel besloten dat het in de ronde bench bij Flux veel gezelliger was. Niet heel praktisch met zes rondkruipende kittens, maar blijkbaar wel heel gezellig. En zo gezegd zo gedaan: om zes uur en om acht uur kwamen dan ook in totaal twee prachtige zilveren poesjes ter wereld: Nova en Nox.
Flux heeft goed meegeholpen met droogmaken en de kittens hebben nu fijn twee mama’s om bij te drinken. Ik vind twee kleintjes nog wel spannend tussen de wat grotere kittens van Flux, maar Flux is erg gehecht aan de twee nieuwe poesjes en ik moet het echt niet in mijn hoofd halen om ze te verplaatsen want dan worden ze snel geapporteerd en weer aan de stapel toegevoegd. (Zazou vindt zoals altijd alles prima)
Gelukkig wogen de kittens met een volle maag allebei 90 gram donderdagavond en waren ze allebei ook nog eens 12 gram aangekomen toen ik ze vrijdagochtend weer woog dus dat gaat prima. De komende dagen worden ze wat vaker gewogen om in de gaten te houden of ze voldoende melk binnen krijgen. Slapen in de stapel met grotere lekker warme kittens bevalt ze in ieder geval prima.

De conclusie is in ieder geval dat we nu een super gezellig stapel van acht stipjes hebben met twee hele gelukkige mama’s, dus wat wil je nog meer!
Morgen zal ik voor alle kittens weer wat nieuwe foto’s aan de galerijen toevoegen, vandaag ga ik lekker van de kittens genieten 🙂
EDIT: de foto’s zijn toegevoegd. Enjoy! (zie foto’s, klik op de galerijen)