Kittens week 9 (Flux) en week 7 (Zazou)

Ze blijven maar groeien en groeien en groeien. Misschien omdat ze zo gruwelijk graag eten:

Maar dat is natuurlijk alleen maar heel goed. Ze hebben totaal geen last gehad van hun eerste inenting (de kittens van Flux dan) en rennen gezellig rondjes door het huis als ze niet lekker liggen te slapen met z’n allen. 
Afgelopen vrijdag 5 minuten voordat ik naar mijn werk moest, hadden Flux en Zazou besloten om ze een nieuw trucje te gaan leren. Dus toen ik naar buiten keek door het raam van de keuken, zag ik heel hard drie kittens voorbij rennen richting ergens achter in de tuin. Wat blijkt: Zazou en Flux waren non-stop heen en weer aan het lopen door het kattenluikje in de achterdeur om ze dit nieuwe trucje even grondig bij te brengen. Gelukkig hebben we een soort ‘sluis’ met een chipreader die alleen katten met de juiste chip naar buiten laat gaan, en was dit dus snel opgelost want ze mogen best buiten spelen, maar niet als ik niet thuis ben! En ze vinden het blijkbaar niet erg als het regent, ook als het plenst kan je best rondrennen door de tuin achter de blaadjes aan. 

Bij foto’s kittens staan weer nieuwe foto’s van alle kittens.
Met z’n allen: Gobble onder het plankje, kleine Nova en Nox naast elkaar achterin met links daarvan Bit, in het midden Byte, helemaal vooraan Chomp en rechts Nibble en dan Trybble. 
En als je heel goed kijkt: Zazou!