Kittens week 8 (Flux) en week 6 (Zazou)

Het zijn spannende dagen voor de kittens! Gisteren ’s ochtends eerst kitten-bezoek voor Trybble, die als laatste van het hele stel nog een nieuw huisje zoekt. Laat dat nou net het ultieme speelkwartiertje moment van de dag zijn (of zeg maar gerust speel 1.5-uur) dus het was lastig om die voorbijvliegende stipjes goed te bekijken. Gelukkig konden Trybble’s nieuwe baasjes dat wel waarderen, en hebben nu alle stipjes een nieuw huis gevonden!

Een goede impressie van met hoeveel ze eigenlijk zijn is wel te krijgen met dit filmpje waar ze een nieuw speeltje voor het eerst zien. Flux vindt het maar spannend en probeert het dood te slaan zodat het de kittens niets kan aandoen:

’s Avonds was het ook heel spannend: ze mochten met z’n allen voor het eerst mee op reis. Allemaal in de reisbench op weg naar mijn ouders, toch zo’n 25 minuten in de auto. Niemand is dit jaar misselijk geweest en, hoewel ze natuurlijk wel een liedje voor onderweg gezongen hebben, hebben ze het wel echt heel erg goed gedaan. Bij mijn ouders hebben ze van heel dichtbij naar de hond in de bench gekeken die lag te slapen en lekker door het huis heen gewandeld, voordat ze lekker met hun mama’s op de bank zijn gaan liggen slapen:
Vandaag komen er een heleboel van de nieuwe kitten-baasjes op bezoek, dus dat wordt ook super gezellig. Hoewel ze op dit moment zo hard aan het rondrennen zijn, dat ze straks wel zullen slapen. Maar slapend zijn ze ook heel lief!

Morgen is het tijd voor de eerste vaccinatie van de kittens van Flux. Ik zal een moment uitzoeken dat ze lekker slapen, dan merken ze er meestal helemaal niets van. Ze zijn ondertussen ook al gechipt (vonden ze prima) en de stambomen zijn al binnen!

Nieuwe foto’s van alle kittens staan onder ‘foto’s kittens.’