Kittens week 7 (Flux) en week 5 (Zazou)

Echt niet dat wij kittens in de kattenkamer beneden willen blijven wonen. We willen in de woonkamer waar alle leuke dingen gebeuren. We willen op de bank slapen op schoot. En samen films kijken op dat grote vierkante ding. En door de kamer racen achter balletjes aan en, nog leuker, achter mama aan.
En we wachten echt niet tot je klaar bent met ons eten op het bordje doen. Luid mauwend gaan we dan zitten klagen dat we bijna dood gaan van de honger. En we proberen via je broekspijp omhoog te klimmen. (dat mag dus niet)
We zijn in sommige gevallen dan ook al meer dan een kilogram. (Gobble & Byte) En we lusten echt alles. Vanmorgen hebben we zelfs een blikken doosje kattensnoepjes open weten te krijgen. En gisteren gingen we er met een heel lekker krakend nacho-chipje vandoor. (dat mag dus ook al niet)

Heel af en toe slapen we lief. Het liefst op een stapeltje, of op mama’s hoofd: (Nox)

Ondertussen hebben we ook bijna allemaal een nieuw baasje. Chomp, Nibble, Byte, Nova en Nox weten al waar ze heen gaan verhuizen, en Gobble & Bit waarschijnlijk ook. Alleen Trybble is tot nu toe nog op zoek…misschien moet je wat minder hard rondscheuren als de nieuwe baasjes komen kijken Trybble 😛

Over 10 minuten staan de foto’s van deze week (voor zover ze stil wilden zitten) weer in de mapjes. 
Volgende week zondag tussen 12 en 17 is het ‘nieuwe kitten-eigenaar bezoekdag.’

p.s. Mirjana Moret, je hebt in het contactformulier een onjuist mailadres ingevoerd dus ik kan je helaas niet terug mailen.