Kittens week 4 (Flux) en week 2 (Zazou)

De kittens van zowel Flux als Zazou doen het super goed. Poesjes Nova & Nox gaan richting de 300 gram, en Bit, Byte, Gobble, Nibble, Trybble & Chomp groeien prima en zitten al rond de halve kilo! Sinds gisteren zijn ze ook vrolijk begonnen met brokjes eten (meestal beginnen ze met natvoer, maar deze lichting heeft besloten dat brokjes lekkerder zijn) en de eerste plasjes op de kattenbak zijn al gedaan. En heel voorzichtig proestend een slokje water proberen, om er vervolgens hard doorheen te rennen en alles lekker nat te maken is natuurlijk ook super leuk. 

Momenteel woont alles (nog steeds gezamelijk) sinds gisteren beneden in de kattenkamer, dus vannacht voor het eerst een nachtje zonder gepiep in de slaapkamer, dat was wel lekker! En wie weet blijven ze voorlopig wel beneden..je kunt hopen! 

Het was ook een goede week voor de prijzenkast want we hebben de Neocat-kat beker opgehaald op de Neocat show te Hoevelaken (de beker is een stuk groter dan Flux!) en ook de prijzen van de uitreiking in Polen (15th Best Kitten, 20th Best Shorthair) zijn binnen. Foto’s hiervan volgen nog wel een keertje. 
De albums van de kittens zijn weer bijgewerkt, als je onder ‘foto’s’ kijkt of op de plaatjes in de post hieronder klikt, kun je de nieuwe foto’s bekijken. Ook in de albums van Nova en Nox staan wat nieuwe foto’s!
Nibble is momenteel definitief gereserveerd (het smoke katertje), verder ben ik nog rustig bezig om één voor één nieuwe baasjes uit te nodigen.