Kittens week 11 (Flux) en week 9 (Zazou)

Bijna twaalf weken, en dan is het tijd voor de laatste inentingen en gaan de kittens naar hun nieuwe baasjes toe. Wat zullen we Chomp, Nibble, Trybble, Bit, Byte & Gobble enorm missen! En wat zal het rustig zijn in huis. Gelukkig mogen we nog even van Nova & Nox genieten, en zijn we niet ineens helemaal kitten-loos. 
De kittens genieten echt van het samen buiten spelen. Het leukste is wat matige windkracht en dan achter alle bewegende eikenblaadjes-tornado’s aan jagen.
Dit is van vanmorgen, toen we lekker even buiten een kopje koffie/thee aan het drinken waren:

Gisteravond hadden we een feestje/spelletjesavond en hebben we RoboRally met hindernissen gespeeld. Nova en Nox zaten meestal in de doos met fiches of midden op het bord, Gobble ging er met de markers vandoor en Byte en Chomp probeerden de chips en knakworstjes te stelen.
Op de foto midden op het bord: Nova

Aanstaande zaterdag 25 november is er een keurmeester seminar over o.a. de Egyptische Mau.
Flux, Zazou, Nox, Nova & Nibble zijn daar te bewonderen naast Mau’s van nog twee andere fokkers. Nibble de smoke mocht speciaal wat langer bij ons blijven hiervoor (waarvoor dank!) en zal de enige aanwezige black smoke zijn. 

http://nokk.nl/index.php/seminars/eerstvolgende-seminar

In de mapjes staan weer nieuwe foto’s van alle kittens, voor sommige de laatste! Hieronder Chomp in zijn lievelingspositie: slapend op de rug van Flux of Zazou. (in dit geval Flux)