Kittens week 10 (Flux) en week 8 (Zazou)

De kittens hebben weer veel nieuwe dingen geleerd. 
Zo hebben ze van Zazou voor het eerst een muis gekregen om te oefenen met jagen. Onder luid gemauw komt Zazou die binnen brengen, en vervolgens gaat ze rustig toekijken wat het kroost daar van maakt. 
In de komende periode zullen de prooidieren in steeds minder gehavende staat aan de kittens gegeven worden, om zo te oefenen met jagen. Gelukkig wonen er bijna geen muizen in de tuin, dus ik hoop dat het heel beperkt blijft voor die arme muizen. 
In de tuin spelen vinden ze geweldig. Vooral de kippen vangen is een leuke hobby. De kippen weten ondertussen niet wat ze overkomt. Zazou, Toeter & Flux hebben heilig ontzag voor de kippen (het zijn Brahma’s, dus echt groot) maar de kittens gaan er gerust met z’n allen achteraan en dan flapperen ze toch wel gauw weg. 

Ook boompje-klimmen is ondertussen een grote hobby. En koud hebben ze het niet, ze liggen soms zelfs gezellig met z’n allen buiten te slapen op de tuinbank:

En achter de veer aanzitten met z’n allen op het gras: (Gobble heeft m hier gevangen en is niet van plan om los te laten). 

In de albums van de kittens staan (zo meteen) weer nieuwe foto’s.