Kittens verwacht!

Zazou zou nu 2.5 week drachtig moeten zijn van Fable. Meestal zie ik dat ze dan tekenen gaat vertonen van ochtendmisselijkheid. Maar…helemaal niets! Twijfel twijfel…met genoeg geduld weet je natuurlijk vanzelf of ze nu drachtig is of niet. Maar ja, geduld, dat is best lastig soms. Vandaag dus toch maar Zazou opgehaald om op het werk even kort met de echo naar binnen te kijken. Zonder de buik kaal te scheren natuurlijk, anders heeft ze straks een koude kale buik en dat is het nu ook weer niet waard. Meestal scannen we pas zo rond de 21-28 dagen dracht…maar ik weet dat het vanaf 12 dagen al wel moet kunnen. Dus goed zoeken, en ja zie hier het resultaat:

Dat perfecte ronde bolletje dat je ziet: dat is waar de kitten in zit! Op de bewegende beelden van de echo konden we ook de vruchtvliezen en de foetus al goed zien zitten. In totaal hebben we zelfs vier of vijf kittens geteld! 
Als alles goed gaat, mogen we dan ook kittens verwelkomen rond mijn verjaardag op 17 december. Iedereen op de wachtlijst heeft een mailtje gehad als het goed is, als je niets gehoord hebt dan laat het mij even weten!