Kittens Flux week 9

Bravo, Charlie, Delta & Echo zijn alweer 9 weken oud. Ze hebben hun eerste inenting gehad en zijn gelukkig alle vier met vlag en wimpel geslaagd voor hun eerste lichamelijke onderzoek.
 
Bravo:
Charlie:
Delta:
Echo:
Zelf vonden ze dat ze, met dit brevet op zak, wel konden leren hoe het kattenluikje werkt. Als je niet uitkijkt zitten ze nu dus de hele dag van de zon te genieten in de tuin. In de ochtend zitten ze achter de garage en klimmen ze in de struiken. In de middag liggen ze te koken in het houtsnippers, daar is het echt heel warm zo rond vier uur. En in de avond verhuizen ze naar de moestuin/composthoop om de laatste stralen avondzon te zoeken. En tussendoor spelen ze tikkertje, en ze kunnen hard rennen!
Gisteravond/nacht gingen ze Dots & Fable zelfs helpen meikevers vangen. (Jippie…het is weer overal pootjes/schildjes/stukjes meikever uitkots tijd 😆)
Foto’s maken was deze week dan ook een hele klus. In de felle zon als ze even stil liggen, is het licht niet goed. Maar als ze rond rennen…daar kan toch geen auto-eye focus tegenop. Je kunt met de foto’s in ieder geval een goede indruk krijgen van wat ze zoal uitvreten op een dag.
In de filmpjes laten ze nog even zien hoe het komt dat ik zo vaak moet stofzuigen. En niet alleen de kittens nemen eindeloos houtsnippers mee naar binnen, ook de hele collectie aan speelgoed die de hele dag door door Flux, Dots & Fable achter de kittens aan gesleept wordt, neemt een aardige rotzooi mee.