Kittens Flux week 8 en Dots week 10

Kitten update!

De kittens worden ouder, maar nog zeker niet wijzer. Zo hebben meerdere kittens nu al geleerd dat de vijver heel nat is. (goh) Ook als je vol enthousiasme achter een libelle aan springt. Dan heb je a) geen libelle gevangen en b) een hele natte vacht en c) gelijk laten zien hoe goed je kan zwemmen. Als dan nog geen 30 seconde later een tweede kitten *plons* achter de eerste de vijver inspringt, laten ze wel even zien dat ook qua inzicht en leren door naar anderen te kijken er nog verbeterpuntjes zijn.

Musa

Sky

Riven

Bloom

Flora

Vanmorgen hadden ze ook voor mij een les: ik had Fable even apart gezet met een lekker schaaltje eten. De kittens hadden nog geen ontbijt gehad. Ze zagen hun papa zitten in de kattenren met al dat lekkers dus ik heb nog een grappig filmpje gemaakt waarin ze met z´n allen voor de deur van de ren drentelen. Kom ik vijf minuten later terug…zijn ze met z´n vijven óp de ren geklommen en proberen ze vanaf het net bij het eten te komen. Mijn les: bij voldoende motivatie, doen de kittens hele domme dingen.

Squonk

Flitter

Elas

Alle kittens zijn al boven de 1000 gram, met als uitschieter Riven die al op 1500+ gram zit. Zoals je op de foto´s kunt zien, zijn ze ook al druk aan hun bomenklim-skills aan het werken.
https://youtube.com/shorts/1B5ON6_cqe8?feature=share