Kittens Flux week 7

Zeven weken oud zijn de kittens van Fable en Flux alweer.
Bravo:
Echo:

En wat een geweldig weer!☀️ Elke dag mogen ze even buiten spelen in de zon als het goed is opgewarmd buiten. Gras proeven, houtsnippers apporteren en blaadjes happen. Natuurlijk onder toeziend oog van Flux, Fable & grote zus Dots.

Flux vindt het vaak na 20 minuutjes wel genoeg geweest en neemt ze dan weer mee naar binnen toe. Af en toe ontsnapt er dan nog eentje en rent weer héél hard de tuin in tot grote frustratie van Flux. Maar uiteindelijk liggen ze daarna toch echt met zijn allen voor pampus op de bank. Ik denk dat als ik ze zou opstofzuigen, dat ze dan zelfs nog niet wakker zouden worden. Vermoeiend hoor, al die indrukken als je nog maar zeven weken oud bent.
Om de kittens met hun lichtsnelheid-capriolen een beetje fatsoenlijk op de foto te zetten, heb ik dit weekend mijn eigen camera gekocht. Gelukkig mocht ik de Nikon D500 van Alphons altijd lenen. Maar mijn nieuwe full frame systeemcamera Canon EOS R6 met een RF 24-105MM F/4L IS USM lens (heb ik even opgezocht, het zegt mij nog steeds weinig 😁😁) heeft auto-eye detectie voor katten!
Delta:
Ik ben nog aan het oefenen met alle instellingen, maar ik ben al heel tevreden met de foto’s van deze week! De foto’s zijn in de vroege avond gemaakt, er zit nog één foto van de oude camera bij van Echo, wel echt een groot verschil!
Charlie:
In het filmpje bovenin mama Flux, onderin drie kittens en in het midden papa Fable die ook een kitten gevangen heeft om te kunnen wassen 🥰
 
Alle kittens hebben via de wachtlijst een nieuw baasje gevonden en iedereen op de wachtlijst heeft een berichtje gehad dat alle kittens gereserveerd zijn.