Kittens Flux week 7 en Dots week 9

Kitten update!
 

Flora, Bloom, Musa, Riven & Sky zijn alweer 9 weken oud en hebben deze week hun eerste inenting gehad. Compleet met Europees paspoort, microchip en zelfs de Neocat stambomen zijn al binnen dus ze voelen zich al echt grote kittens. Gelukkig zijn ze ook alle vijf 100% door de keuring heen gekomen.

Flora

Sky

Bloom

Riven

Musa

Flitter, Elas en Squonk zijn nog maar 7 weken oud en moeten dus nog eventjes wachten, hoewel ze hun chip en stambomen al wel binnen hebben hoor. Ze kunnen tenslotte niet teveel achter blijven bij de grotere kittens. Flitter voelde zich deze week zelfs zo groot dat ze achter een libelle aan ze *plons* de vijver in sprong. 🥹Gelukkig was ze zo naar de overkant gezwommen en nadat we haar afgedroogd hadden ging ze weer vrolijk verder buiten spelen.

Flitter (aan het opdrogen)

Squonk

Elas

Flitter

Met het eerst véél te warme weer dit weekend, daarna de hoosbuien en ook nog het hele weekend gezellig bezoek voor alle kittens, was het lastig foto’s maken maar het is toch gelukt deze zondagavond. Er zijn deze week acht keer mensen op bezoek geweest voor de kittens, zowel familie als toekomstige baasjes dus zodra er nu iemand binnen komt, verwachten de kittens dat iemand met een hengel en een veer met ze komt spelen. Ik denk dat als er een keer bezoek komt dat níet voor de kittens komt, dat ze ernstig teleurgesteld zullen zijn. 😂
Op dit moment genieten ze buiten op de tuinbank van de langzaam afkoelende avond.
Omdat ze er op de foto altijd al zo groot uitzien (maar in werkelijkheid tussen de 1,2 kg(Riven) en 890 gram (Flitter) wegen als laatste een filmpje van Squonk en Elas die laten zien hoe groot ze al zijn (not!)

Alle kittens zijn ondertussen besproken.