Kittens Flux week 6 en Dots week 8

Kitten update!
 
Hoewel het wat kouder en soms zelfs ronduit nat was buiten deze week, zijn de kittens toch vaak in de tuin te vinden. Onder toeziend oog van Flux, Dots & papa Fable maken ze de tuin compleet onveilig. Ze proberen de kippen te vangen, zitten achter de witte vlindertjes aan, trekken de viooltjes uit de grond en vanmorgen had er zelfs een kitten een stukje lavasteen gevangen en rende met een steen in zijn bek trots rond.

Sky

Musa

Riven

Bloom

Flora

Zes weken oude Squonk, Flitter en Elas doen vrolijk mee met de andere acht weken oude kittens maar blijven wel wat dichter bij de achterdeur en mama Flux let extra goed op ze.

Flitter

Squonk

Elas

Als ze bijna klaar zijn met spelen, roep ik ze naar binnen om te komen eten. Uit alle hoeken en tussen alle planten uit komen ze dan met supersonische kittensnelheid aangerend voor hun portie natvoer. Daarna vallen ze meestal in slaap in de mandjes op de keukentafel:
 

Tijdens het maken van de foto’s was het een beetje aan het miezeren. Vooral Riven liet zich hier niet door stoppen, het is wel grappig om te zien dat hij op de eerste foto nog droog is en de tweede helemaal doorweekt, voor foto’s: zie facebook/catteryiridium of instagram (fable_the_egyptian_mau)

Er is nog één zilveren poesje beschikbaar! Als je een heel goed huisje kunt bieden, mag je mij een mailtje sturen op info@cattery-iridium.nl
https://youtube.com/shorts/V-_MGjDokII?feature=share