Kittens Flux week 5

Charlie, Echo, Delta & Bravo zijn alweer vijf weken oud vandaag!
Charlie:
Delta:
Bravo:
Echo:
In goed overleg met Flux is besloten dat ze deeltijd in de kattenkamer, deeltijd in de woonkamer wonen. Als wij niet thuis zijn of slapen, dan moeten ze toch echt in de veilige kattenkamer waar ze zichzelf geen pijn kunnen doe. Ze hebben daar een bench, eindeloos veel speelgoed, een warmtematje om heerlijk verwarmd op te slapen en meer mandjes en kleedjes dan je kan tellen en natuurlijk hun mini-kattenbakjes en hun voer en waterbakje.
 
Maar als we in de avond gezellig de nieuwe Star Trek serie gaan kijken, dan mogen ze op de bank op schoot en door de woonkamer rennen. Flux komt ze vanzelf brengen 😅 als er besloten is dat ze geknuffeld moeten worden en gaat dan tevreden op een kleedje op de bank naar ze liggen kijken.
 
Ook als er kittenbezoek komt, mogen ze gezellig in de woonkamer. Het duurt natuurlijk niet lang meer voordat deeltijd woonkamer fulltime woonkamer wordt, maar dat zien we dan wel weer. Voor nu is iedereen tevreden.
Flux komt ze daarnaast de hele dag ‘’prooien’’ brengen in de vorm van eenhoorn-knuffels, pinguïns, kussentjes en al het andere moois wat ze door het hele huis heen bij elkaar scharrelt. Af en toe passen ze niet meer in hun mandje omdat het helemaal vol gepropt ligt met allerhande speelgoed dat Flux ze gebracht heeft.
 
Ze krijgen nog steeds 5x per extra eten in de vorm van blikvoer maar ook nog melk. Ze drinken nog niet voldoende goed uit hun waterbakje en als ze een keer minder melk krijgen, zie je gelijk dat ze moeite krijgen met hun ontlasting en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas heeft Fable deze week een miracle nipple te pakken gehad. Ik had hem al eerder met dat stukje plastic dat naar melk smaakt zien rondlopen, maar nu heeft ie er eentje zo grondig kwijt gemaakt dat ik hem echt niet meer kan vinden. Zou me niks verbazen als we die over 6 maanden ergens in de tuin terug vinden….gelukkig had ik nog een reserve speentje.
UPDATE: terwijl ik dit type, komt ergens achter Alphons bureau een Fable druk spelend met een miracle nipple vandaan! Dus na bijna een week is die weer terecht 😂😂
 
De kittens groeien verder prima, Delta is de grootste dikzak en zit al ruim boven de 600 gram, maar ook Charlie heeft permanent een gevuld buikje. Ze beginnen ook al goed brokjes te eten als ze vinden dat ik aan de late kant ben met hun versnaperingen 😌
De foto’s zijn deze week erg goed gelukt al zeg ik het zelf, ze waren nog wat slaperig en wilden wel even poseren samen met de glimsteentjes (ze hebben natuurlijk ook alle glimsteentjes geproefd 😛
Voor Echo, Delta en Charlie is al een nieuw huisje gevonden, voor Bravo ben ik mensen van de wachtlijst één voor één aan het mailen.