Kittens Flux week 4

Vier weken alweer! Gelukkig ben ik zelf weer beter en ook met de kittens gaat alles goed.

Waar ze vorige week voorzichtig hapjes natvoer begonnen te nemen, kunnen Charlie en Delta al super goed van een schoteltje eten. Bravo en Echo willen graag nog gevoerd worden, hoewel ze als het echt moet ook wel van het schoteltje kunnen eten. Naast Babycat Mousse krijgen ze ook nog meerdere keren per dag melk. Resultaat is dat ze in ieder geval áltijd blij zijn om ons te zien.

Charlie en Delta die zelf eten en Bravo die gevoerd wordt:

Bravo:

Delta:Echo:

Charlie:Afgelopen zondag hadden ze een gigantische puinhoop van hun inloopkast-nest gemaakt. Ze zijn erg jong begonnen met eten en snappen het concept kattenbak nog net niet helemaal, dus dan kun je je wel een voorstelling maken.

Flux komt me dan wakker maken door net zo lang te mauwen en hoofd-butsen uit te delen tot ik kom opruimen. Fijn joh! (vooral met de zomertijd…)

Maar blijkbaar was opruimen alleen niet voldoende, de kittens moesten ook verhuisd worden. Mauw mauw mauw de kittens moesten Flux volgen. Omdat ze nog een beetje te jong zijn voor traplopen en hebben we ze opgepakt in de bench beneden in de kattenkamer gezet. Een mooi beschut plekje afgezet met een muur met kartonnen dozen. En Flux was tevreden! Waar ze vorig nest alleen genoegen nam met de woonkamer, mogen ze nu gelukkig ook in de kattenkamer wonen. Zeker met dat nog-net-niet-zindelijk verhaal is dat echt veel handiger. Vanaf zondag wonen ze al zeer tevreden in hun nieuwe huis met meer ruimte en nog meer speeltjes. Iedereen tevreden…tot Flux weer besluit dat ze verhuisd moeten worden maar dat zien we dan wel weer.

Delta op schoot: