Kittens Flux week 4 en Dots week 6

Kitten-update!
De kittens wonen nog steeds beneden en niet meer boven op de logeerkamer. Af en toe verhuisd Flux er een of twee naar boven (bij voorkeur heel vroeg als ik nog lekker lig te slapen 🥱) maar over het algemeen zijn Flux & Dots heel tevreden met de huidige plek van de kittens.

Bloom

Riven

Sky

Musa

Flora

We hebben dan ook een prachtige kitten-ren gebouwd beneden met heel veel speelgoed. Toch is niets leuker dan door het hele huis rennen. Vooral de grote kittens van nu alweer 6 (!) weken kunnen echt de hele woonkamer op zijn kop zetten. Ze springen al op de salontafel vanaf de grond, dus we hebben de luchtplantjes gauw veilig gesteld voordat ze opgegeten werden (Musa was er al aan begonnen 😆).
Squonk, Flitter & Elas hobbelen rustig achter de grote kittens aan, spelen een tijdje mee en vallen dan vaak op de bank tegen je aan in slaap.

Elas

Flitter

Squonk

Tijdens het foto’s maken van vandaag was vader van de kittens Fable de achtergrond. Hij wilde óók graag meedoen en ach, wat is er nou mooier dan een slapende stipjesachtergrond voor de foto’s.

Het is tenslotte vaderdag!

Fijne vaderdag! (Of in Flitters geval: fijne zit-op-je-vader-dag)
Fable wilde graag in de ”zon” liggen op deze bewolkte dag en heeft toen maar gekozen voor het liggen onder mijn fotografie lampen. Kon ie gelijk mooi als achtergrond dienen voor de kittenfoto’s van vandaag.
 


Op mijn youtube kanaal staat ook nog een short waarop je de ren kan zien + de kittens die eten krijgen. Ondanks een lange wachtlijst, zijn er dit jaar enorm veel mensen waar een kitten qua timing net niet uitkomt en ik verwacht nog één zilveren poesje beschikbaar te hebben uit het nestje van Dots. Voor meer informatie bij oprechte interesse mag je contact met me opnemen via info@cattery-iridium.nl