Kittens Flux week 3

De Egyptische Mau kittens Bravo, Charlie, Echo en Delta zijn alweer drie weken oud!
Bravo:
Charlie:
Echo:
Delta:
De foto’s van deze week zijn gemaakt door Alphons, ik ben thuis langzaam beter aan het worden van de monster-griep die ik blijkbaar ergens heb opgedaan. (ben je ziek, heb je géén corona, kan ook nog natuurlijk) Gelukkig gaat het elke dag een beetje beter en heb ik Alphons om te helpen de kittens elke paar uur eten te geven.
De kittens lopen ondertussen een weekje voor op schema en zijn vrolijk begonnen met natvoer eten. Ik vind 2 weken en 6 dagen daar nog een beetje vroeg voor, maar ze vonden zelf: we hebben tandjes en we kunnen best van het schoteltje van mama’s natvoer eten. 😎
De gewichten zitten nu tussen de 350 (Bravo) en 400+ (Delta de dikzak) gram. Ze wonen nog steeds gezellig onderin in mijn inloopkast omdat Flux dat een mooie plek vindt, en mama’s wil is wet.