Kittens Flux week 3 en Dots week 5

Kitten update!
Hoewel de kittens totaal geen last hebben van de hitte, beginnen de mama’s toch wel languit tussen de kittens te smelten boven op de logeerkamer. Daarnaast zijn Bloom, Riven, Sky, Musa & Flora alweer vijf weken oud en dan kunnen ze gerust vanaf de stoel zo *hop* op het logeerbed springen en verder ontsnappen.

Sky

Riven

Flora

Musa

Bloom

Vanmorgen hadden ze zelfs de barrière in de deuropening omgegooid en waren ze gezellig naar de slaapkamer gewandeld. Misschien omdat we sinds afgelopen dinsdag een airco hebben in de slaapkamer? 😅 Best gezellig, maar we willen natuurlijk niet dat ze van de trap af vallen. Dus hebben we vanmiddag, toen ik weer thuis was van de veterinaire keuring voor de Mundikat kattenshow in Boxtel beneden de kattenkamer helemaal kitten-proof gemaakt en stiekem de kittens mee naar beneden gesmokkeld.

Squonk

Elas

Flitter

Gelukkig waren Dots & Flux helemaal akkoord met ons idee en liggen ze nu heerlijk in de veel koelere kamer beneden. Dots heeft zelfs al uitgevonden dat ze vanaf hoog op de krabpaal perfect uitzicht over de kittens heeft. Flux is vooral tevreden met de kleine bench waar ze de kittens in kan verstoppen. Nu maar hopen dat ze tevreden blijven, de parketvloer is wel véél handiger dan het tapijt boven ook al zijn de grote kittens al 100% zindelijk.
Het thema van de foto’s van vandaag is ”strikjes,” hoewel Flora liever een stropdas wilde.
In het filmpje van vanmorgen liggen ze nog op een stapeltje op de logeerkamer.