Kittens Flux week 2 en Dots week 4

Kitten-update!
Bloom, Flora, Musa, Riven & Sky eten allemaal graag hun natvoer/paté. Wel hebben ze het liefst dat je het ze vanaf je vingers voer. Ze kunnen wel vanaf het schaaltje eten, maar omdat ze in het begin gevoerd zijn, hebben ze de neiging naar je te gaan zitten kijken…en dan als je niet opschiet naar je te mauwen…tot je ze paté geeft op hun lievelingsmanier. Nou heb ik niet genoeg vingers om vijf kittens tegelijk te voeren, en willen ze hun voer meestal NU NU NU dus langzaam beginnen ze te leren dat het schaaltje dan de snelste optie is. Als er geen paté is, eten ze kittenbrokjes en tussendoor drinken ze natuurlijk melk van Dots, het zijn dan ook allemaal heerlijk gevulde kittens aan het worden van ruim boven de 500 gram per stuk met vier weken leeftijd.

Bloom

Flora

Riven

Sky

Musa

Flitter en Elas, de smoke broer en zus, zijn door het bijvoeren (elke paar uur krijgen ze melk) al behoorlijk chubby aan het worden. Squonk begon wat achter te lopen en kreeg toch net niet genoeg door alleen bij Flux en Dots te drinken, en heeft dus zelf besloten ook weer wat bijgevoerd te willen worden. Ze zitten alle drie met 2,5 week al rond de 300 gram, dus gelukkig groeien ze ook echt prima.

Elas

Squonk

Flitter

Foto’s maken is elke week weer lastig: de ene keer mag ik ze niet lenen van Flux en Dots, de andere keer hebben ze de zoomies en willen ze echt niet stil zitten. Voor de foto’s van de grote kittens hebben we deze keer gewacht tot ze héél diep sliepen en toen hebben we ze op hun plek gezet en snel een foto geschoten. Mocht je denken: goh, ze zien er slaperig uit: dat klopt!