Kittens Flux week 12

Echo, Charlie, Bravo & Delta zijn alweer twaalf weken oud. Ze hebben hun laatste vaccinatie gehad, hun stambomen zijn (al een tijd geleden) binnen en ze groeien nog steeds elke dag als kool.
 
πƒπžπ₯𝐭𝐚 is de grootste zilveren kater van het stel met een gewicht van nu 1.7 kilogram. Hij wordt later vast net zo groot als papa Fable. We noemen hem ook wel mini-Buck (Fable’s roepnaam) en hij zit vaak samen met zijn vader op tafel als er wat te eten is. Met zijn voorpootjes ”danst” hij dan, staartje recht omhoog, in de hoop iets lekkers te krijgen. Ook elke avond als ik een kopje thee inschenk, zit hij klaar om het papieren zakje van de thee mee te nemen. Deze week kwam ik ergens een verzameling tegen van wel zes theezakjes. Ook alle gescheurde stukjes waren netjes bij de rest bewaart, een echte collector-kitten.
π„πœπ‘π¨ is als enige smoke de meest eigenwijze van het stel. Al twee keer heeft hij op, en zelfs één keer over de schutting geklommen om even te gaan kijken bij de buren. De stroom stond immers even uit omdat we de schuttingplanten aan het snoeien waren, dus daar moet je dan snel gebruik van maken. En als de buren de paarden gaan voeren, gaat hij gezellig mee kijken wat ze aan het doen zijn. In huis loopt hij bijna altijd met iets in zijn mond rond, vaak een gestippelde muis of een balletje. Als je even niet oplet, probeert hij zijn ”prooi” volledig te versnipperen en trekt ie zo weer een balletje uit elkaar.
𝐁𝐫𝐚𝐯𝐨 is de ”pretty boy” van dit nestje. Ongeveer net zo zwaar als Echo met 1,6 kg, maar veel fijner gebouwd en hoog op de pootjes. En een echt fotomodel, ik vind Bravo echt de allermooiste van dit nestje. (maar niet tegen de rest zeggen!) In tegenstelling tot Delta en Echo wordt hij liever niet rond gedragen, nee, hij kiest zelf wel wanneer hij op schoot wil komen knuffelen. Maar zijn zachte karakter is volledig verdwenen zodra er een veerhengel te zien is. Luid grommend loopt hij met een gevangen hengel rond, en waag het niet zijn ”prooi” af te pakken.
π‚π‘πšπ«π₯𝐒𝐞 is als enige dame het meest ondernemend en zelfstandig. Hoewel ze graag met ”de jongens” wil spelen (zie foto’s van Charlie de Delta even laat zien wie er de baas is), is ze al die drukke katertjes soms ook even zat en dan gaat ze lekker haar eigen ding doen. Als je naar haar toe loopt en ze weet dat je haar wilt vangen, komt er gelijk een *prrrrr* geluidje en rent ze heel hard weg om zich te verstoppen. Op andere momenten laat ze zich met een schuine staart direct op haar zij vallen om geknuffeld te worden.
Dit zijn alweer de laatste foto’s van dit nestje. Bravo gaat bij een prachtige jonge witte kat genaamd Ollie wonen, hopelijk worden ze goede vrienden. Echo krijgt een jonge Blauwe Rus als vriendje genaamd Frenkie. En Delta & Charlie mogen elkaar de rest van hun leven vangen, want die gaan samen verhuizen naar een gezin met kinderen. Ik verwacht dat ze samen eindeloos speelplezier gaan hebben.
 
Ik verwacht volgend jaar weer een nestje kittens van Dots te hebben, voor interesse mag je altijd een mailtje sturen. Er is al wel een wachtlijst voor dit nestje.