Kittens Flux week 10

Bravo, Charlie, Delta & Echo zijn alweer 10 weken oud.
Delta:
Echo:
Bravo:
Charlie:
 
Met dit mooie weer hebben ze besloten dat binnen echt alleen om te slapen is. Zodra ze in de ochtend hun portie blikje op hebben, racen ze door het luikje naar buiten.
 
Pas als ze helemaal moe gespeeld zijn, verhuizen ze weer naar binnen. Eerst lopen ze dan even langs de drinkfontein. Ik denk om hun pootjes te wassen, want de drinkfontein is vaak oprecht meer zwart dan zijn originele kleur grijs. De modder die ze daarna gecreëerd hebben (leuk leuk leuk!) verspreiden ze daarna natuurlijk over de keuken.
 
Zodra de kittens naar buiten verhuizen, moet ál hun speelgoed ook naar buiten gebracht worden. Hengels, de eenhoorn en ontelbare balletjes en trappelkussentjes worden door Flux door het luikje heen gerukt en door heel de tuin verspreid. Sinds de sproeiers een aantal keer om 22:30 aan gegaan zijn, komen ze zelfs vóór de tijd alle speeltjes weer naar binnen brengen. Vooral Fable wil ze zelfs nog wel eens half nat ‘redden’ van de sproeiers. De speeltjes zijn denk ik een soort bonus-kittens en daar wordt heel goed voor gezorgd.
Ook de kittens hebben als ze buiten zijn 24/7 supervisie van Dots, Fable en hun mama Flux.
Uit de foto’s kon ik deze week moeilijk kiezen, dus zijn het er een heleboel geworden 😄 Ik vind de allereerste foto van Echo het mooiste 🥰