Kittens Flux week 1

De kittens van Iridium Soul Flux & Ptiprince Iridium Fable zijn alweer één week oud.
Tijd om ze voor te stellen!
 
𝐁𝐫𝐚𝐯𝐨(het lichte zilveren katertje)
𝐂𝐡𝐚𝐫𝐥𝐢𝐞 (het zilveren poesje)
𝐃𝐞𝐥𝐭𝐚 (het donkere zilveren katertje)
𝐄𝐜𝐡𝐨 (het smoke katertje)
 
Ondanks Flux’ goede zorgen, moeten we nog steeds een paar keer per dag bijvoeren, anders komen de kittens toch niet voldoende aan. Resultaat hiervan is dat ze vlot aan komen lopen en hard gaan zitten gillen zodra je in de buurt komt. Vooral Alphons, die ze de afgelopen dagen heeft gevoerd, is hun meest geliefde persoon. (lees: heeft ETEN! bij zich)
 
Flux is echt de allerliefste allerbeste moeder. We mogen alles met de kittens doen, zolang we ze maar in de buurt van Flux houden en ze kan zien wat er gebeurt. Vol vertrouwen kijkt ze toe hoe we ze af en toe wat melk bijvoeren. Ze durft ze ook (veel meer dan Dots) eventjes alleen te laten voor een rustige wandeling door de tuin of ze komt gezellig beneden op de bank zitten.
 
Bravo maakte het vanmorgen extra spannend, het was hem de afgelopen dagen niet gelukt op te poepen dus met veel warm water en wat glijmiddel hebben we hem moeten ontstoppen. De komende dagen letten we goed op, en waar nodig lengen we de kittenmelk een beetje aan met koffieroom. Na het ontstoppen is hij alweer vrolijk aan het drinken dus hopelijk haalt hij de verloren grammen snel in.
Echo vond het nodig om afgelopen zaterdag al eens rond te kijken en had dus op dag vier zijn oogjes al volledig open. Hij vindt het niet altijd nodig om rustig uit het spuitje te drinken en heeft soms een flinke portie engelengeduld nodig.
Charlie is het meest actief en komt altijd hard gillend aan zodra je ook maar in de buurt bent. Ze vindt het ook geen probleem om echt uit het nest te klimmen en even een rondje door de inloopkast te gillen als ze denkt dat je in de buurt bent. Gelukkig weet ze ook de weg terug goed te vinden.
Delta lijkt op zijn vader Fable: hij heeft net zo’n donkere stipjes en is net zo’n alleseter. Hij groeit daardoor het hardst en zit als enige al boven de 200 gram.
Alle kittens zijn gereserveerd voor de wachtlijst.