Kittens Flux week 1 en Dots week 3

Squonk, Flitter & Elas zijn alweer ruim een week oud en zitten allemaal ruim boven de 200 gram. Flitter & Elas, de smoke kittens, krijgen wel nog elke paar uur wat extra melk, terwijl Squonk het al een paar dagen op alleen melk van Flux redt. Ik en mijn bed hopen dat dit voor Flitter & Elas ook snel het geval is 😂

Elas

Flitter

Squonk

Bloom, Flora, Musa, Riven en Sky zijn allemaal alweer boven de 400 gram met nu drie weken leeftijd. Met 2 weken en 6 dagen begonnen ze op de kittenbrokjes van hun moeders te sabbelen, en nu een paar dagen later eten ze allemaal al kleine beetjes mother&babycat paté.

 
Meestal gaan kittens pas na 4 weken eten, maar ze hebben tenslotte een extra weekje in Dots gezeten dus ze vonden zelf dat ze er wel aan toe waren. Ze hebben al vlijmscherpe tandjes en kunnen steeds beter zien met hun ongefocuste (lees: extreem schele) oogjes.

Sky

Musa

Flora

Bloom

Riven

Ze hebben dan ook alvast een grotere bench gekregen, maar úit de bench is natuurlijk nog veel leuker. Zodra je hun bench open zet zoomen ze door de hele kamer. (nadat ze eerst gecheckt hebben of ik eten bij me heb of niet). Dots heeft hier wel een mening over…maarja wat doe je er aan. Als ze het echt te gortig maken en te ver van de bench vandaan wandelen, gaat Flux ze wel halen. Flux neemt Squonk mee terug:
In het filmpje laat Riven zijn nieuwe hobby zien: paté eten.
 
 
 
Op mijn youtube kanaal (en op tiktok) staan nog wat extra filmpjes en op facebook/instagram zijn nog wat extra foto’s te vinden