Kittens Flux week 0 en Dots week 2

De kittens van Iridium Soul Flux & Ptiprinice Iridium Fable zijn net drie dagen oud. Eigenlijk nog te klein om op de foto te gaan, maar het is toch gelukt!
Trots stel ik voor:
ɪʀɪᴅɪᴜᴍ Squonk (zilveren katertje)
ɪʀɪᴅɪᴜᴍ Flitter (smoke poesje)
ɪʀɪᴅɪᴜᴍ Elas (smoke katertje)
Bonuspunten als je het naam-thema kunt raden zónder te googelen.
 
Ook met Sky, Bloom, Flora, Musa & Riven gaat het goed, ze zitten allemaal al ruim boven de 300 gram nu op twee weken leeftijd.
Bloom:
Flora:
 
Musa: 
Riven:
Sky: 
Met twee mama’s is er bijna altijd één mama aanwezig bij de kittens die heel trots kijkt omdat ze wel ácht kittens heeft. Vooral Sky heeft Flux als nieuwe moeder geadopteerd en ligt regelmatig bij Flux te drinken, terwijl Elas nog wel eens bij Dots te vinden is.
Wel moet ik net als vorig jaar de kittens van Flux bijvoeren, dus dat is even wat slaapgebrek opdoen. 😆 Gelukkig heb ik nog vakantie de komende tijd, en dus goed de tijd om de baby’s in de gaten te houden. Maar als je ze dan samen met Flux & Dots in de bench ziet liggen….daar kan echt niets tegen op 🥰
 
 
 
Maar ook als de kittens even alleen zijn, is het super gezellig met zijn allen:
Volg me op instagram (fable_the_egyptian_mau), facebook (www.cattery-iridium.nl) of tiktok (cattery iridium) om altijd als eerste de nieuwe foto’s en filmpjes te zien 🙂
 
 
Alle kittens zijn gereserveerd voor de wachtlijst.