Kittens Flux 13 weken en Dots 15 weken

Kitten update! 😽😽😽

Alleen Musa, Squonk & Bloom zijn nog in hier, de rest van de kittens zijn alweer verhuisd naar hun nieuwe baasjes. Hoewel we stiekem nog wat foto’s van Flora hebben gemaakt vlak voordat ze vanmiddag verhuisd is.

🐱Sky & Riven heten nu Rock & River en mogen met z’n tweeën het huis op stelten zetten. Ze liggen heerlijk op schoot bij hun nieuwe baasjes, hoewel Rock wel denkt dat hij meer aandacht verdient dan River 😂

🐱Flitter heet nu Sjesmemet, afgekort Sjes en is bij Kek de Egyptische Mau gaan wonen. Sjes is helemaal blij met haar grote broer en ook Kek is heel erg blij weer een nieuw vriendje te hebben na even alleen te zijn geweest. Ze hebben zelfs al samen aan een tuigje naar de Maas mogen kijken in de achtertuin van hun nieuwe baasjes

🐱Elas heet nu Newt en is óók al zo gelukkig dat hij bij een grote broer mag gaan wonen genaamd Thor. Ook Thor is even alleen geweest en enorm dankbaar weer een vriendje te hebben. Ze liggen zelfs al samen op schoot bij hun nieuwe baasjes. Newt is wel een dondersteen waar de nieuwe baasjes hun handen vol aan gaan krijgen.

🐱Flora is vandaag pas verhuisd en gaat in Weesp wonen. De nieuwe baasjes wachten nog even af tot ze haar karakter wat beter kennen, voordat ze de beslissing maken over haar nieuwe naam. Ik ben heel benieuwd! En, hoe kan het ook anders, ook Flora gaat bij een Egyptische Mau wonen. Haar grote zusje heet Milou en we hopen dat ze het net zo goed kunnen vinden als Flitter & Elas.

Flora

🐱Eind deze week verhuizen Musa & Squonk samen naar hun nieuwe baasje. Zo fijn als kittens samen mogen verhuizen, kunnen ze gezamenlijk het huis op stelten zetten.

Musa

Squonk

🐱Bloom heeft het ook enorm getroffen, Bloom wordt namelijk op dezelfde dag opgehaald als Seth, haar halfbroertje. (dezelfde vader, Fable) Samen mogen ze dan tegelijk naar hun nieuwe huisje verhuizen en met elkaar kennis maken. Kan Bloom Seth alles vertellen over zijn vader waar ze mee opgegroeid is.

Bloom

Dit zijn voorlopig de laatste foto’s, ik ben wel weer even klaar met het maken/bewerken hoewel het natuurlijk ook heel leuk is om te doen. Voor foto’s zoals deze, is het wel echt de moeite:

Voor meer foto’s en filmjes: zie www.facebook.com/catteryiridium, of fable_the_egyptian_mau op Instagram.