Kittens Dots week zeven

De kittens van Iridium Connect the Dots x Ptiprince Iridium Fable zijn alweer bijna zeven weken oud. En wat groeien ze hard! Ze zitten allemaal alweer ruim boven de 700 gram, en zelfs Pretzel is geen klein Pretzeltje meer:
Samosa:
Macaron:
Mooncake:
Muffin:
Dots heeft uitgevonden dat als wij niet met de hengel met de kittens spelen, dat het ook werkt als ze de hengel pakt en ermee gaat rammelen. Een hele effectieve manier om de aandacht van de kittens te krijgen. Helaas heeft ze het niet bij hengels gehouden…Waar ik vorige week nog schreef dat ze nog geen half levende muizen uit de tuin hadden gehad…. afgelopen vrijdag heeft Dots ze een van onze geliefde goudwindes gebracht. Helemaal zelf uit de vijver gevangen. Overal door het huis zaten schubben tegen de vloer geplakt en de kittens waren héél blij…en wij wat minder dus. De vijver is nu afgezet zodat ze niet de gehele inhoud te eten geserveerd krijgen in de komende dagen. Vervolgens hadden ze afgelopen zaterdag één van hun mandjes naar de deur geschoven. Zo konden ze mooi via het dak van het mandje óver het kinderhekje ontsnappen. Wordt je in de ochtend wakker met vier kittens op de trap en een trotse Dots die ze vanaf de overloop aan het roepen is. Toeter dacht veilig boven te slapen, komen er allemaal van de monsters naar boven gekropen.
Na het mandje terug geschoven te hebben hadden ze helaas de smaak te pakken en hebben ze zondag net zo lang geoefend tot ze ook zonder het mandje over het hekje konden springen, dus met een doos hebben we nu een tijdelijke verhoging gemaakt. In de middag/avond mogen ze best door het hele huis wandelen onder toezicht, maar er moet voor de veiligheid natuurlijk wel toezicht zijn. Zou me niets verbazen als ze ze anders binnenkort mee naar buiten neemt om ze haar favoriete blaadjes/bomen te laten zien ><
Dots vindt het wel super gezellig als ze op de bank liggen, en gaat ook gerust languit bij mij op schoot liggen en dan vijf kittens voeren…heel lief en super onhandig want de helft valt er dan natuurlijk steeds bijna af. Als ze klaar zijn met spelen komen ze sowieso bij mij en Alphons op schoot liggen, super lief!
Zoals je in het filmpje kan zien hadden ze deze week géén zin om stil te zitten voor de fotoshoot: