Kittens Dots week zes

Bijna zes weken oud zijn Pretzel, Samosa, Muffin, Mooncake & Macaron. Ze beginnen allemaal een heel eigen karaktertje te krijgen. Macaron noemen we ook wel ”de alleshapper.” Vingers, hengels, speeltjes: niets is veilig

Mooncake is niet de alleshapper maar ”de vingerhapper” die het vooral heeft voorzien op sappige vingers.
Muffin kan vooral heel goed lief naar je kijken tot je bijna smelt, en Samosa is echt de rustigste van het stel die vaak op z’n rug op schoot komt liggen slapen. Muffin:
Samosa:
En Pretzel is dan wel nog steeds iets kleiner dan de rest met 610 gram ten opzichte van de 650 gram van de rest, maar haalt zeker kattenkwaad uit voor twee keer haar gewicht. Samen met Macaron was ze vandaag al over het kinderhekje van de kattenkamer heen geklommen en ze waren achter Alphons aan de trap op aan het hobbelen met hun miniatuur-pootjes.
En hoewel ze door de lockdown natuurlijk niet véél bezoek tegelijkertijd krijgen, komen er vorige en deze week toch regelmatig even mensen aanwaaien om de kittens te knuffelen. Met z’n allen mogen ze dan op de bank met veertjes en hengeltjes spelen. En hoewel Dots natuurlijk strikt toezicht komt houden, màg het wel. Tot nu toe hebben de kittens (gelukkig) nog geen dooie muizen gekregen uit de tuin, en zelfs nog geen speelkussentjes zoals Zazou en Flux altijd brachten. Maar vandaag hebben ze hun eerste prooi gekregen om zelf te leren jagen: een prachtige kattenhengel, Dots’ absolute lievelings.😂😂Tijdens het foto’s maken had ik ook wat veertjes en belletjes gepakt, met als resultaat de kittens én drie volwassen Mau’s met ogen als schoteltjes die OOK mee wilden spelen. Dat het daarna ging stormen buiten, zal zeker meegespeeld hebben.
Alle kittens hebben ondertussen via mijn wachtlijst een geweldig nieuw baasje gevonden en als het goed is heeft iedereen op de wachtlijst hier ook een mailtje over gehad gisteravond 🥰
Filmpje van de super-zoomies die ze gisteren hadden: