Kittens Dots week 5

Bijna vijf weken oud. En: ze wonen beneden! Wat blijkt nou: het maakt Dots helemaal niet uit wáár de kittens wonen, als je er maar met je tengels vanaf blijft. Om de kittens wat meer ruimte te geven hadden we de grote bench beneden neergezet in de kattenkamer. We hebben beneden namelijk een kamer plus badkamer over, lekker rustig voor Dots. Om de bench heen hebben we met grote dozen de ruimte door midden gedeeld zodat ze niet gelijk verloren lopen. Paar balletjes erin en Dots is helemaal tevreden!

Groot voordeel is ook dat de kittens zodra je bij de bench gaat zitten nu zelf naar je toe kunnen komen (en gelijk op schoot gaan zitten natuurlijk) en dus niet opgetild hoeven te worden. Het enige dagelijkse stressmomentje is nu het tillen naar de weegschaal op letterlijk één meter afstand van de bench… en natuurlijk het maken van de foto’s. Zowel Dots als oma Flux wilden ook graag mét de kittens op de foto, dus zie hier het resultaat 🥰

Flux heeft ondertussen uiteindelijk toch nèt niet gewacht tot de dagen langer worden en is gisteren krols geworden, dus we hopen op een nestje van Fable & Flux in februari!
Op de pagina ”kittens” staan in de albums van elke kitten nog wat extra foto’s.