Kittens Dots week 4

De kittens van Connect the Dots & Fable zijn alweer bijna vier weken oud. Ze hebben een drukke week met veel veranderingen achter de rug.
Vanaf donderdag begon op te vallen dat vooral Pretzel & Mooncake niet zo hard meer groeiden. En Mooncake was ook geïrriteerd op mijn vingers aan het bijten. Melk uit het flesje was niet de bedoeling, ook daar werd boos op de miracle nipple gekauwd en de eerste vlijmscherpe tandjes begonnen net door te komen. Blijkbaar hadden ze gezamenlijk besloten dat ze groot genoeg waren om melk van een schaaltje te drinken. Prima. Pretzel en Mooncake waren weer goed aan het groeien, maar nu begon Muffin wat langzamer te groeien. En die wilde best wel de rand van het schoteltje opeten *nomnomnom* of melk van je vingers likken, maar drinken van het schoteltje was wel erg lastig. Dan toch maar Babycat Mousse proberen? Maar ze waren nog geen 3,5 week dus wel erg jong. Uiteindelijk toch maar geprobeerd. Als ze geen flesje willen, geen melk van het schoteltje en niet groeien, moet je toch wat. Groot succes.

Vanaf dit weekend zijn alle vijf de kittens vrolijk begonnen met eten. Er zit er altijd wel eentje bij die even vergeet hoe het moet en liever babycat mousse met vingers erbij eet (auw!) maar ze eten regelmatig het hele schaaltje leeg zodat er helemaal niets over blijft voor Fable om uit te likken.
 
Maar kittens die eten, moeten ook zelfstandig poepen. Dus een grotere bench was nodig, gelukkig hebben we dezelfde bench in nog een maatje groter en Dots zag duidelijk geen verschil en ging daarmee akkoord. Nog een kattenbak erin en voor de zekerheid een klein bakje met water waar ze lekker doorheen kunnen spetteren en hun nieuwe onderkomen is compleet. Wel nog steeds in onze slaapkamer maar gelukkig slapen de kittens net als wij een groot gedeelte van de nacht fijn door.
En dan hierbij nog de foto’s van deze week, zoals altijd gemaakt onder protest van Dots die vindt dat de kittens IN DE BENCH MOETEN BLIJVEN BIJ DOTS 😅😆
Alle kittens van Dots zijn gereserveerd voor onze wachtlijst, vanaf vijf weken leeftijd gaan we mensen uitnodigen om naar ze te komen kijken in volgorde van de wachtlijst.