Kittens Dots 9 weken oud

Macaron, Muffin, Samosa, Pretzel & Mooncake zijn alweer bijna negen weken oud. Tijd om voor het eerst op reis te gaan! Samen met mama Dots mochten ze mee in de auto naar mijn ouders. De reis verliep voorspoedig, niemand was gelukkig wagenziek. Eenmaal aangekomen kwamen ze direct uit hun mandjes om eens goed rond te kijken. Pluisje de hond mocht even in de bench, want én een nieuwe omgeving en zo´n eng zwart harig monster leek me een beetje teveel van het goede. Dat ze daarna met hun pootjes in zijn bench gingen hengelen heeft Pluis maar vakkundig genegeerd. Die weet ondertussen ook wel dat als je kittens probeert op te eten, je met een boze mamapoes te maken krijgt en dan weet je niet zeker of je nog twee ogen overhoudt. 
Spelen met mijn vader:

Ze hebben heerlijk samen met Dots op de bank gelegen en melk gedronken, zijn in slaap gevallen op schoot én hebben enorm genoten van de warme pelletkachel. Hoewel Macaron op een gegeven moment bijna een gesmolten hoopje Macaron was geworden. En hoewel Dots ze natuurlijk goed in de gaten heeft gehouden, was ze totaal niet gestrest en vond ze het wel gezellig om lekker door iedereen geaaid te worden en vol trots haar kittens te laten zien. Ook als er bij ons bezoek komt, gaat ze meestal ergens een kamer verderop heel diep liggen slapen zo van ´en nu mogen jullie even op ze letten, ik let al de hele dag op.´

De nieuwe baasjes van de kittens zijn deze week één voor één langs geweest om te zien hoe groot ze nu geworden zijn (bijna allemaal een kilogram) en hoe hard ze kunnen rennen. (spoiler: heel hard) Zo weten we nu al dat Samosa & Macaron, die straks samen gaan wonen, Storm en Yuki gaan heten! Over de rest van de namen moet nog goed nagedacht worden, maar we hebben nog een paar weken.
Pretzel eet alles op: 

Deze week zijn ze ook voor de allereerste keer even buiten wezen spelen. Super leuk, alles moet natuurlijk geproefd worden, maar Dots vindt het nog wel erg spannend als ze buiten zijn en roept de hele tijd ”doen jullie voorzichtig!”
Macaron:
Mooncake:

Muffin:
Pretzel:
Samosa:
Voor meer foto’s: volg ons op www.facebook.com/catteryiridium of fable_the_egyptian_mau op instagram!